Alarm og alarmsystemer

Hold tyveknægtene ude med en alarm og alarmsystemer

Vil I gerne sikre jeres virksomhed mod den evige risiko for indbrud, så har Taastrup Låseservice ApS den perfekte løsning. Med et af vores alarmsystemer kan jeres virksomhed slippe helt for denne utryghed, og gardere jer mod uønskede besøg.

Hos Taastrup Låseservice ApS vil vi gerne have, at du kan tage på arbejde uden at skulle føle dig utryg. Mange ting kan forekomme, og vi anbefaler derfor at jeres virksomhed vælger et af vores professionelle alarmsystemer. På den måde kan vi sammen sikre, at menneskerne og jeres bygning er under tæt sikkerhed.

Hvilke alarm og alarmsystemer skal du vælge?

Hos Taastrup Låseservice ApS kan vi tilbyde installation af alarmsystemer, som fungerer sammen med låsesystemet eller sammen med adgangskontrol. Yderligere tilbyder vi installation af forskellige ADI alarmsystemer.

Taastrup låseservice ApS har mange års erfaring med alarmsystemer. Derfor kan vi tilbyde det helt perfekte alarmsystem, som kan holde tyveknægtene ude. Uanset om du er interesseret i en gsm alarm eller en anden form for indbrudssikring, så kan vi tilbyde den rette alarmløsning til dig.

Læs blandt andet her om vores tyverialarm.

Et af de bedste alarmsystemer, og som vi ofte anbefaler vores kunder, er installation af et trådløst overvågningskamera. Med et trådløst overvågningskamera får du installation af et effektivt alarmsystem, som har en synlig effekt både indvendig og især udvendig. Hos Taastrup Låseservice ApS anbefaler vi især dette alarmsystem, da vi mener det har en langt mere afskrækkende effekt på tyveknægtene. Eftersom kameraet rekognoscerer øges risikoen for, at tyvene opdages væsentligt.

Lad os hjælpe med at sikre din virksomhed

Lad være med, at vente til tyveknægtene har slået til, kontakt os hurtigt muligt og lad os sammen finde den bedst egnede løsning til jeres virksomhed.

Kontakt kan enten ske på 31 35 26 30, eller via et uforpligtende tilbud her på siden.

Alarm     Alarmsystem