Alarm

Vi har stor erfaring med installation af alarm til erhverv

Et indbrud kan hurtigt ødelægge dit gode humør og dit gode forhold til forsikringsselskabet. Taastrup Låseservice ApS tilbyder forskellige typer af alarmsystemer, som sikrer din virksomhed mod indbrud. Hvis du vælger os garanterer vi, at alle vores alarmsystemer er kvalitetsløsninger, der kan kombineres med de fleste adgangskontrolsystemer.

Når du skal have en alarm til erhverv, kan du roligt kontakte os. Hos Taastrup Låseservice ApS har vi mange års erfaring indenfor branchen. Derfor tilbyder vi forskellige typer af alarmsystemer, der kan holde ubudne gæster væk fra forretningen, kontoret eller større fabrikshaller. Uanset om du er interesseret i en gsm alarm eller anden form for indbrudssikring, så har vi den rette løsning til din virksomhed.

Tilslut din alarm til dit låsesystem

Vi tilbyder komplette alarmsystemer, som fungerer sammen med din virksomheds låsesystem eller adgangskontrol. Yderligere installerer vi forskellige ADI alarmsystemer, som alle lever op til vores høje standarder og kvalitetskrav. Kun det bedste er godt nok til vores kunder, hvilket er grunden til, at vi tilbyder dig en gratis gennemgang af din virksomhed. Efter gennemgangen af din virksomhed kan vi bedre kortlægge dine behov, og igangsætte installationen af din virksomheds nye alarmsystem.

Med vores alarmsystemer garanterer vi, at dit forhold til forsikringsselskabet stadig forbliver intakt.

Kontakt os på tlf.: 3135 2630 eller info@taastruplaase.dk og få en snak om, hvilket alarmsystem der vil være bedst egnet til din virksomhed. Her kan vi også rådgive dig om mulighederne for tilkobling af videovervågning til allerede eksisterende alarmsystemer

Vi installer også alarm i hjemmet

For de fleste mennesker er et indbrud i hjemmet en ubehagelig følelse. Taastrup Låseservice ApS tilbyder opsætning af alarm i hjemmet, så du undgår ubehagelige overraskelser. Vi har et bredt udvalg af alarmsystemer til din bolig, og vi anbefaler ofte installation af trådløst overvågningskamera sammen med installationen af din alarm. Et alarmsystem er en god investering, hvis du vil sikre dit hjem.

Alarmsystemer kan være medvirkende til, at tyven vælger flugten frem for indbruddet. Vælger du installation af videoovervågning samtidigt, kan det have en præventiv effekt i forhold til, om ubudne gæster vælger at besøge lige netop din bolig. Skulle uheldet være ude og du har haft indbrud, vil politiet have stor gavn af dine videooptagelser, i deres videre efterforskning af indbruddet.

Læs mere om videoovervågning her

Hvis du overvejer at få installeret en alarm i hjemmet, kan Taastrup Låseservice ApS tilbyde en gratis gennemgang af din bolig. Du er mere end velkommen til at kontakte os få en snak om, hvilket alarmsystem som vil være bedst egnet til din bolig på tlf.: 3135 2630 eller info@taastruplaase.dk

Alarm    Alarmsystem