Videoovervågning

Videoovervågning gør din virksomhed mere sikker

Hvis du har lyst til at sikre din virksomhed yderligere mod indbrud, tilbyder Taastrup Låseservice ApS at opsætte forskellige typer af videoovervågning, som kan kombineres med din virksomheds adgangskontrol og alarmsystem. Vi installerer og opsætter et hav af forskellige videoovervågningssystemer, der hvor din virksomhed er mest udsat.

Hvad skal du overveje

Når du skal vælge opsætning af videoovervågning, er det vigtigt at overveje, hvilken type opsætning du gerne vil have. Her er det vigtigt at finde ud af, hvor i din virksomhed, der er størst risiko for indbrud. I kraft af vores ekspertise inden for alarmsystemer og videoovervågning, tilbyder Taastrup Låseservice ApS også gratis eftersyn af din virksomhed. Dette for netop at kunne vurdere, hvor risikoen er størst.

Videoovervågningen kan skræddersyes til hver enkelt virksomhed, således at du får det antal videokameraer og monitorer, som er ideelt for din virksomhed. Det er slut med blinde vinkler i mørke kroge og trappeopgange, for disse steder kan vi give dig overblik over med kameraovervågning. Skal videoovervågningen placeres ved udendørsarealer, er det selvfølgelig nødvendigt at kameraerne kan tåle vand.

Ved opsætning af videoovervågning, medfølger også en harddisk, hvorfra du kan gense og gemme tidligere optagelser. Optagelserne giver mulighed for dokumentation til politiet og forsikringsselskabet, ved indbrud. Kvaliteten af optagelserne afspejles af, hvilken type kamera du får sat op. Vi tilbyder både kameraer i analogt og HD (High Definition) billedkvalitet. Hvis du vælger en løsning med HD kvalitet, får du knivskarpe billeder, med bedre mulighed for at identificering af ubudne gæster eller personer, som optræder uhensigtsmæssigt ved din virksomhed.

Du kan her se mere om det anerkendte Hikvision overvågningskamera.

Præventiv effekt ved video overvågning

Når du vælger opsætning af alarm med videoovervågning, får du samtidigt mærkater, som informere om at din virksomhed er overvåget. Når du gør folk opmærksomme på, at der er opsat kamera får det en rigtig god præventiv effekt, da det er nemmere at identificere personer, som begår indbruddet. Overvågningen kan også have god effekt i forretninger, da du ved, mistanke om butikstyveri, kan følge med i mistænkelige personers adfærd. Er personerne opmærksomme på at de bliver overvåget, får de lange fingre måske lov til at blive i lommen

Kvalitets videoovervågning

Vi tilbyder kvalitetsvideoovervågning fra ABUS eller ADI. Begge er kvalitetssystemer, som passer til vores udbudte alarmsystemer og adgangskontroller. Disse er af samme leverandør. Vores erfaring får stor indflydelse på den kvalitet og service, vi leverer til din virksomhed. Taastrup Låseservice ApS står for hele installationen og guider dig gennem en jungle af muligheder. Det er vigtigt at vælge den rigtige løsning til din virksomhed. Vores konsulenter sørger for at du føler dig tryg ved den vejledning vi giver.

Se vores udvalg af ABUS opsætninger her.

Se vores udvalg af ADI opsætninger her.

Vi leverer hele pakken

Hvad enten du skal have installation af videoovervågning, alarmsystemer, adgangskontrol eller udskiftet dine låse, så kan Taastrup Låseservice ApS hjælpe dig. Vi tilbyder mange forskellige systemer, som kan kobles til hinanden. Med andre ord kan vi tilbyde hele pakken.

Hvis du gerne vil høre nærmere om mulighederne for at sikre din virksomhed, er du mere end velkommen til at kontakte os få en snak om, hvilket løsning som passer bedst dig på tlf.: 3135 2630 eller info@taastruplaase.dk

Taastrup Låseservice ApS tilbyde også en gratis gennemgang af din virksomhed.

Video overvågning    Videoovervågning