Låse

Vi sørger for din låsesikkerhed

Både privat og som erhvervsdrivende er låsesikkerhed vigtigt, så du ikke skal bekymre dig om indbrud. Effektive låse er essentielt i enhver tyverisikring, og det er derfor vigtigt, at vælge den helt rigtige lås og låsesystem til din bolig eller virksomhed. Hos Taastrup Låseservice ApS kan du få professionel rådgivning i forbindelse med din låsesikkerhed samt opsætning og montering af låsesystemet.

Vi har den viden og de kompetencer, som skal til for, at du får det helt rigtige låsesystem.

Vi hjælper naturligvis med at finde det låsesystem, som passer til 
netop dit behov

Taastrup Låseservice ApS tilbyder forskellige typer og mærker af låse. Vi fører kun de bedste mærker af højeste kvalitet, som har lang levetid og høj sikkerhed. Vi fører blandt andet følgende mærker:

•    ASSA ABLOY (tidl. kendt som Ruko)
•    Yale
•    Birepo

Med et stort udvalg af forskellige mærker og typer af låse, kan det være svært at gennemskue, hvad man skal vælge. Taastrup Låseservice ApS har den viden og kompetencer, der skal til for, at vi sammen kan finde det låsesystem, som bedst dækker dit behov.

Mekaniske låse


Helt overordnet findes der to forskellige typer af låse: mekaniske og elektroniske. Mekaniske låse er oplagt, hvis man skal have gjort sin bolig eller virksomhed mere sikker. Med vores store udvalg af mekaniske låse til sikring af ejendom kan vi sørge for både låsekasser, terrassedørslåse og vindueslåse, så hele boligen er sikker. Du kan læse mere om mekanisk lås her.

Elektroniske låse


Elektroniske låse har også mange fordele, idet de er mere sikre og kan betjenes af alle. Derudover kan elektroniske låsesystemer omkodes efter behov og adgangen til forskellige områder kan differentieres. Du kan læse mere om elektronisk lås her.

Låse til ethvert formål


Hos Taastrup Låseservice ApS tilbyder vi et bredt sortiment af låse til ethvert formål:

•    Låsekasser
•    Hængelåse
•    Terrassedørlåse
•    Mellemdørslåse
•    Slutblik
•    Ellåse
•    Magnetlåse
•    Motorlåse med mere

Uanset, hvilken type lås du står og mangler, kan Taastrup Låseservice ApS hjælpe dig. 

Låseservice og døgnvagtservice


Taastrup Låseservice ApS har 20 års erfaring med sikringsbranchen og vi har derfor stor viden inden for låse, adgangskontrol, dørautomatik, dørlukker med mere. Vi udfører løsninger for både private, erhvervsdrivende samt boligforeninger og vi tilbyder vores kunder langt mere end blot låse og låseservice. 

Vores kompetencer strækker sig vidt og vi står altid klar med en løsning til vores kunder. Uanset om du har brug for reparation, montering af en ny lås eller du har smækket dig ude, står vores professionelle låsesmede klar til at hjælpe. Gennem vores døgnservice kan du altid kontakte os på tlf.: 3135 2630.

Kontakt os og få en snak om, hvilke låse, der vil være bedst egnet til din virksomhed eller dit hjem. Vores professionelle låseservice er kun et opkald væk.

 

lase     lase