Adgangskontrol

Vi tilbyder løsninger, som passer til din virksomhed

Hos Taastrup Låseservice ApS er har vi ekspertise inden for forskellige typer af adgangskontrol, og tilbyder løsninger, som passer til din virksomhed.

Om du vil have installeret, et system som fungerer ved brug af kort, kode eller nøglebrik, så er vi de helt rigtige til at rådgive din virksomhed. Der kan være flere fordele forbundet med elektronisk adgangskontrol. Men den største fordel er, at adgangskontrol øger sikkerheden for din virksomhed og forhindre adgang for uvedkommende.

Hos Taastrup Låseservice ApS tilbyder vi eksempelvis adgangskontrol med:

  • Fingerlæser
  • Kortlæser
  • Briklæser
  • ASSA ABLOY SMARTair
  • Yale Doorman

Fælles for disse typer af adgangskontrol er, at de kan tilpasses forskellige medarbejdergrupper med forskellige typer af adgangsgivende nøgler. Vælger du eksempelvis en adgangskontrol kortlæser, gives der mulighed for at vælge, hvor de forskellige kort giver adgang til, i din virksomhed.

Fleksibilitet på arbejdspladsen med adgangskontrol

Installation af adgangskontrolsystemer giver dine medarbejdere øget fleksibilitet på arbejdspladsen, da de har mulighed at komme og gå uden for kontortiden. Vi kan tilbyde mange forskellige løsninger, som passer til din virksomheds behov. Nogle gange kan du have brug for at give gæster adgang til din virksomhed, men samtidigt være sikker på at de ikke har adgang til at færdes bestemte steder i virksomheden. Dette kan vi også rådgive omkring og sammen finde frem til den bedste løsning.

Læs mere om elektronisk adgangskontrol her.

Du kan læse mere om ASSA ABLOY her, som tilbyder dørlukkere og adgangskontrolsystemer i høj kvalitet.

Vi tilbyder også alarmsystemer – rådgivning og installation

Når du får installeret en adgangskontrol, kan du vælge at kombinere det med et ADI alarmsystem, så du får fuld kontrol over, hvem som kommer og går i din virksomhed. Installation af et alarmsystem, sammen med adgangskontrol har også en præventiv effekt, i forhold til om ubudne gæster vælger at besøge din virksomhed. Vælger du Taastrup Låseservice ApS som leverandør af dit næste alarmsystem, kan du være sikker på god service og rådgivning fra start til slut.

Du kan læse mere om alarmsystemer her.

Mange års erfaring

Hos Taastrup Låseservice ApS har vi mange års erfaring, hvilket giver os gode forudsætningerne for at tilbyde dig den helt rigtige løsning, når du skal sikre din virksomhed. Vi rådgiver i alt fra manuelle til elektroniske låsesystemer. Flere af vores systemer kan kombineres, og vi garanterer en skræddersyet løsning, som passer til dine behov.

Private - rådgivning og installation

Vi opsætter forskellige typer af adgangskontrol med og uden alarmsystemer for private kunder. Ønsker du derfor rådgivning i forhold til, hvordan du sikrer dit hjem, og undgår at blive udsat for en ubehagelig overraskelse, så kontakt os på tlf.: 3135 2630 – vi hjælper gerne med den rette løsning til dit hjem.

Adgangskontrol     ADI adgangskontrol