Gittersikring

Vi har den rigtige gitter-løsning til dig

Ved korrekt valg og montering af gittersikring kan indbrud vanskeliggøres eller helt forhindres og samtidig kan det have en præventiv virkning, da det ofte er meget synligt for forbipasserende. Gittersikring kan derfor være en god løsning, hvis du ønsker effektiv beskyttelse mod indbrud. Hos Taastrup Låseservice ApS er det vigtigt for os, at kunne levere den rigtige gitterløsning til vores kunder, så sikkerheden er i top.

Faste og aftagelig gittersikring

Det er vigtigt, at afdække dine behov og ønsker i forbindelse med valg af sikring. Fast og aftagelig gittersikring bruger man der, hvor man ikke har behov for, at gittersikringen skal fjernes dagligt. Sikring med faste gitre anvendes primært i rum, hvor der ikke opholder sig mennesker. De to typer gittersikringer kan være fastmonteret eller monteret, så man let kan afmontere dem. Man kan også få dem monteret med hængsler, så man kan skubbe dem til side for eksempelvis at åbne butikken.

Rullegitter

Gittersikring med rullegitre er i dag den mest anvendte form for bevægelig mekanisk sikring. Rullegittersikring er blandt andet velegnet til sikring af butiksfacader, da man har muligheden for nemt at rulle gitteret op i de timer, man ønsker det. Rullegitrene er særdeles velegnet til skalsikring af en bygning og desuden anvendes rullegitre i stadig større omfang til rumopdelere i for eksempel butikscentre, skoler og lignende.

Saksegitter

Et saksegitter er et meget robust og dekorativt gitter, der fungerer ligesom en skydedør. Saksegitre installeres ofte ved butikker, hvor der for eksempel ikke er plads til at installere rullegitre. Derudover er saksegitre også et decideret æstetisk valg. Et saksegitter er blandt andet en god løsning på steder, hvor loftshøjden er lav.

Det kan være svært at vide, hvilken gitterløsning man skal vælge. Derfor står Taastrup Låseservice ApS altid klar til at rådgive, vejlede og levere netop den løsning, som passer bedst til dine behov. 

Professionel service og døgnvagt

Taastrup Låseservice ApS har 20 års erfaring i sikringsbranchen og vi leverer løsninger til både private, erhvervsdrivende samt boligforeninger. Vi ønsker, at levere en troværdig og professionel service og rådgivning til alle vores kunder. Det betyder også, at vi tilbyder døgnvagt, hvor vi kommer ud på alle tider af døgnet i både Albertslund, Glostrup, Ishøj, Roskilde, Rødovre og Taastrup. Uanset, om du har brug for låseservice, gittersikring, råd og vejledning eller noget helt andet, står vi klar med effektiv døgnvagtservice. Ring til os på tlf.: 3125 2630.

Du kan også læse om vores takster for låseservice her.

Gittersikring     Faste gitre, aftagelige gitre og rullegitre