ASSA ABLOY

Taastrup Låseservice ApS kan tilbyde ASSA ABLOY produkter og løsninger til komplet sikring af døre

Hos Taastrup Låseservice ApS forhandler vi ASSA ABLOY (tidl. kendt som Ruko) produkter og løsninger til sikring af institutioner, virksomheder og boliger. ASSA ABLOY er førende inden for totalløsninger til døre- og låsesystemer, og de har stor erfaring med udvikling af forskellige typer sikringsløsninger, der kan tilpasses den enkelte kundens individuelle behov.

Komplet serie af dørlukkere

ASSA ABLOY tilbyder forskellige produkter og løsninger i høj kvalitet inden for blandt andet dørlukkere og adgangskontrolsystemer. Dørlukkerne er den ideelle løsning til ind- og udvendige døre på steder med meget trafik, og alle deres dørlukkere lever op til de relevante krav i henhold til EN 1154/A standard. De er ligeledes i et enkelt og stilrent design, hvor der er fokus på, at det rette samspil mellem design og funktion både optimerer og giver lette, elegante og holdbare adgangsforhold. Med en dørlukker fra Assa Abloy får du altid:

  • Stilfuld indretning
  • Brugervenlighed
  • Driftssikkerhed

Hos Taastrup Låseservice ApS tilbyder vi adgangskontrolsystemet Aperio®

Udover ASSA ABLOYs komplette serie af dørlukkere, så forhandler Taastrup Låseservice ApS også ASSA ABLOYs revolutionerende adgangskontrolsystem Aperio®. Aperio® er et adgangskontrolsystem med trådløse låse, der betjenes ved hjælp af adgangskort, så du ikke skal bekymre dig om nøgler. Det er nemt og hurtigt at installere Aperio®, og det er muligt at bruge adgangskort, som allerede er i brug fra et tidligere anvendt adgangskontrolsystem. Adgangskontrolsystemet kan desuden udvides ved at tilslutte flere døre.

Aperio® har et stort udvalg af batteridrevne og certificerede højsikkerhedslåse til forskellige formål, der blandt andet gør det muligt at reducere vedligeholdelsesudgifterne og energiforbruget. Aperio® er et godt og sikkert valg til virksomheder i alle størrelser, som ønsker at opgradere deres adgangskontrolsystem. Med et Aperio® adgangskontrolsystem fra ASSA ABLOY er det muligt at:

  • Tilslutte flere døre til adgangskontrolsystemet
  • Bruge eksisterende adgangskort for at fjerne problemet med tabte nøgler
  • Installere låse på mindre end 2 minutter
  • Mindske energiforbruget med op til 76%
  • Reducere vedligeholdelsesudgifterne med op til 67%
  • Forlænge batterilevetiden, så der kun kræves udskiftning hvert andet år

Har du brug for ekstra sikkerhed? Du kan læse mere om de forskellige typer alarmer og alarmsystemer, vi forhandler her.

Hos Taastrup Låseservice ApS er vi specialister

Hos Taastrup Låseservice ApS udfører vi sikringsløsninger for både private, erhvervsdrivende og boligforeninger. Vi har over 20 års erfaring inden for sikringsbranchen og ved en masse om adgangskontrol, låse, dørlukkere og dørautomatik m.m.

ASSA ABLOY er tidligere kendt som Ruko A/S. Vores ansatte er uddannede og specialiserede inden for Rukos mekaniske og elektroniske sikringsprodukter, og derfor er vi din garanti for ekspertise og høj kvalitet, uanset hvilket produkt eller løsning du vælger.

Vil du høre mere om ASSA ABLOY produkter og løsninger, så kan Taastrup Låseservice ApS hjælpe dig

Mangler du elegante dørlukkere eller et smart og innovativt adgangskontrolsystem? Så kan vi tilbyde produkter og løsninger af højeste kvalitet fra ASSA ABLOY. Vi er specialister inden for sikringsløsninger, så ring til os på tlf. 31 35 26 30 eller skriv en mail til info@taastruplaase.dk, hvis du ønsker rådgivning eller vil have et uforpligtende tilbud på den helt rigtige løsning til netop din opgave.

 

Låsecylindre fra Ruko