Dørautomatik

Taastrup Låseservice sørger for dørautomatik, så det bliver lettere at åbne og lukke døre og porte i ejendommen.

Dørautomatik kommer i mange former og vi kan tilbyde både synlig og skjult montage af selve automatikken. Der findes forskellige former for automatisk dørlukker og det kan være både fuld- og delvist automatisk. Ved fuldautomatik vil der være behov for en detektor, der kan sørge for at åbne døren når den føler dit nærvær. Ved delvist automatisk vil der være behov for en kontakt, som åbner døren fra en vis afstand, når du trykker på den.

En hjælpende hånd

Det kan være en fordel med en dørlukker i ejendomme, hvor der er behov for handikapvenlige indgange eller hvor der eksempelvis er dobbeltdøre åbninger. Alt vores dørautomatik er topsikret, hvilket betyder at dørens låsesystem er lige så tyverisikret, med vores dørlukker. Vi er eksperter i låsesystemer og dørautomatik, så vi kan tilbyde vores kunder den helt rigtige løsning og gøre det let og trygt for ejendommens beboere.

Driftssikker dørautomatik

Der går mange mennesker ud og ind af virksomheder og offentlige bygninger, derfor ser vi det som en væsentlig kvalitet, at dørautomatikanlægget yder høj kvalitet og driftssikker betjening, døgnet rundt. Vi tilbyder forskellige løsninger i forbindelse med dobbeltdøre og sekventielle døre og rådgiver om den rette kombination af indbrudssikkerhed og bekvemmelighed. Vi tilbyder en række services indenfor eksempelvis adgangskontrol, dørlukker og låse.

Vi har døgnservice, og du kan læse mere her.

Dørautomatik      Taastrup Låseservice tilbyder alt inden for elektronisk låsesystem