Hikvision

Køb et Hikvision overvågningskamera og gør din bolig, eller dit erhverv, mere trygt

Hos Taastrup Låseservice ApS forhandler vi de anerkendte Hikvision overvågningskameraer. Hikvision blev etableret i 2001 og er i dag verdens største producent inden for overvågningskameraer, hvor deres kameraer anvendes i over 100 lande.  Ønsker du også mere tryghed i hverdagen, på enten din arbejdsplads eller derhjemme, så lad os hjælpe dig med at vælge det helt rigtige Hikvision overvågningskamera.
Hvis du er interesseret i selv at læse mere omkring videoovervågning af bolig eller erhverv, og hvilke overvejelser man bør gøre sig forud for et køb, kan du læse mere her.

Fordele ved et Hikvision kamera

Der er mange gode grunde til at vælge Hikvision fremfor andre konkurrerende mærker på markedet. Vi har kort oplistet fordelene ved Hikvision herunder:

  • Er verdens førende producent inden for videoovervågning
  • Er kendt for deres højkvalitetsprodukter
  • Har det største R&D-team i industrien, hvilket medfører konstant forbedring af deres produkter
  • Udbyder flere forskellige produkter, så du kan vælge det Hikvision kamera, som passer bedst til dine behov og ønsker
  • Udbyder kvalitetsprodukter til overskuelige priser
  • Høj brugervenlighed
  • Hikvisions systemer kan nemt udvides, hvis du senere ønsker at tilføje flere kameraer

Hos Taastrup Låseservice ApS er rådgivningen og servicen i top

Vi udfører løsninger for både private, boligforeninger og erhvervsdrivende, så vi er helt klart også rustede til at vejlede og hjælpe dig i forhold til sikring af din bolig eller dit erhverv. Vi har over 20 års erfaring i sikringsbranchen, og alle vores ansatte er uddannede inden for mekaniske og elektroniske sikringsprodukter. Vi står altid klar til at hjælpe dig og tilbyder også en gratis gennemgang af din bolig med henblik på, hvordan du kan føle dig mere tryg i hverdagen. Derudover tilbyder vi også skræddersyede pakkeløsninger til dig, eller din virksomhed, hvor du har mulighed for at kombinere videoovervågning med både adgangskontrol og alarmsystem.

Vi står også klar til at hjælpe dig

Hvis du har brug for hjælp eller vejledning i forhold til enten dit Hikvision produkt eller i forhold til alarmsystemer, adgangskontrol eller udskiftning af låse, er vi hos Taastrup Låseservice ApS klar til at hjælpe dig. Hvis du gerne vil høre nærmere om mulighederne for at sikre din bolig, eller din virksomhed, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 3135 2630, eller du kan sende en mail på info@taastruplaase.dk.

Du er også velkommen til at anvende vores kontaktformular her, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud til dig, eller din virksomhed, hurtigst muligt.

 

Prøv et rullegitterfra Taastrup Låseservice    Tåstrup Låseservice sælger gerne et sikkert rullegitter.