Kodelås til hoveddør

Smid nøglen væk, og skift til en kodelås til din hoveddør eller yderdør

Hold ubudne gæster ude med en kodelås til hoveddøren. Taastrup Låseservice ApS leverer stærke og sikre kodelåse til yderdøre, så du kan sikre dit hjem eller virksomhed. Drop nøglebundet og skift til en kodelås allerede i dag.


En kodelås til hoveddør giver fleksibilitet og sikkerhed

En kodelås til hoveddøren er et glimrende alternativ til dig, der ikke ønsker at bære rundt på nøgler, eller ikke vil risikere at miste eller brække dine nøgler. En kodelås sikrer en nem og hurtig adgang, og er sikker.

En kodelås til hoveddør kan også være et godt alternativ til hoveddøre, der kræver adgang af mange forskellige personer. Dette kan f.eks. være tilfældet i institutioner, virksomheder eller særlige områder som eks. pengeskabe, postkasser og sikkerhedsskabe mm. En kodelås giver efterfølgende mulighed for at se, hvilken kode der har benyttet døren, og herved kan man dokumentere, hvem der har benyttet indgangen. Taastrup Låseservice ApS leverer kodelåse til både private og til erhverv af højeste kvalitet.

Du kan se mere om hvilke typer af låse, vi kan tilbyde hos Taastrup Låseservice ApS her.

Døgnservice

Hos Taastrup Låseservice ApS har vi døgnservice, så du kan få hjælp på alle tider af døgnet, hvis låsen driller. Vi rykker ud til oplukning eller omkodning, når låsen har sat sig fast, nøglen er væk eller koden er glemt.

Her kan du se en prisliste på vores døgnvagt.

Hvis du kunne tænke dig en kodelås til hoveddøren eller andre yderdøre, eller blot ønsker lidt rådgivning angående kodelåse eller andre låse, så ring til Taastrup Låseservice ApS på til. 31 35 26 30 og hør mere.

Ruko Låsesystemer    Kodelås til hoveddør      Låsesystemer Tåstrup