Låsesmed Albertslund

Professionel låseservice og tyverisikring for både private og erhverv

Hos Taastrup Låseservice ApS tilbyder vi låseservice af højeste kvalitet. Vi har også et bredt udvalg af produkter inden for låse- og sikringssystemer. Så uanset om du skal have tyverisikret din bolig eller arbejdsplads, udskiftet gamle låsesystemer eller have sat videoovervågning op, står vi klar til at hjælpe. Vi hjælper selvfølgelig også, hvis du bare har smækket dig ude.

Vores kompetente medarbejdere kan klare alt fra opsætning og installation til vedligeholdelse og rådgivning. Vi er din låsesmed Albertslund.

 

Vi hjælper med alt indenfor låse, sikring og videoovervågning

Taastrup Låseservice ApS har mere end 20 års erfaring med låse- og sikringssystemer. Vores dygtige medarbejdere er uddannede inden for ASSA ABLOYs (tidligere RUKO) sikringssystemer – både mekaniske og elektroniske. Vi kan tilbyde dig professionel låseservice Albertslund uanset, om du er erhvervs- eller privatkunde. Vi hjælper med:

  • Låsesystemer
  • Låse
  • Gittersikring
  • Adgangskontrol
  • Alarm
  • Video

Læs her for at få et større indblik i, hvad vi tilbyder.

 

Skal du have udskiftet dine låse?

Indbrud er en ubehagelig overraskelse. Dels kan personlige ejendele være mistede eller beskadigede, og dels kan tanken om at fremmede mennesker har været inde i dit hjem eller på din arbejdsplads være meget ubetryggende. Taastrup Låseservice ApS rykker ud til dig, når uheldet har været ude, eller hvis du ønsker at forebygge indbrud.

Hos Taastrup Låseservice ApS forhandler vi kun de bedste låse på markedet. Vi fører ASSA ABLOY (tidligere RUKO), Yale og Birepro, som alle er mærker af højeste kvalitet, der sikrer lang levetid, er forsikringsgodkendte, og som gør livet surt for tyven. Vi kan både installere mekaniske og elektroniske låse. Mekaniske er det foretrukne valg, hvis man skal have sikret sin virksomhed eller sin bolig. Elektroniske låse er oplagte, hvis man ønsker at differentiere adgang til forskellige områder, for eksempel i en virksomhed. Dette kan forhøje sikkerheden både blandt interne medarbejdere samt eksterne, uønskede, besøgende.

Du kan læse mere om vores udbud af låse her.

 

Har du smækket dig ude?

Vi kender det alle sammen. Man lukker døren bag sig og det første man kommer i tanke om er, at man har glemt sine nøgler. Taastrup Låseservice ApS rykker ud, når du ikke kan komme ind i dit hjem. Vores låsesmede Albertslund er altid på arbejde, så uanset hvad tid på døgnet du har smækket dig ude, kommer vi og låser op for dig. Har du elektroniske låse, kan vi også hjælpe dig med at omkode dem, så du igen kan komme ind i din bolig eller på din arbejdsplads.

Få information om priser på låseservice her.

 

Skal vi være din låsesmed Albertslund?

Har du behov for rådgivning angående låse og sikring? Eller spørgsmål angående vores produkter, services eller priser? Kontakt os i dag og få en snak eller et uforpligtende tilbud. Hvis du har behov for en gennemgang af dit hjem eller arbejdsplads med henblik på tyverisikring, kommer vi også gerne forbi kvit og frit.

Vores kontaktinformation findes her.

 

Låsesmed Albertslund Låsesmed Albertslund