Låsesmed Amager

Vi kommer ud døgnet rundt

Er du på Amager, og har du mistet dine nøgler, fået smækket dig selv ude eller været så uheldig at blive udsat for et indbrud? Så står Taastrup Låseservice ApS klar til at hjælpe dig. Med vores låsesmed Amager tilbyder vi døgnservice og kommer ud til dig på alle tider af døgnet. Vi leverer låseservice på hele Amager, og vores låsesmed er fremme inden for 30 minutter. Du kan få lavet nye nøgler med det samme, og du kan både betale med kontanter eller Mobilepay.

 

Hvordan kan Taastrup Låseservice ApS hjælpe dig som privatkunde på Amager?

Som privatkunde kan vi hjælpe dig med både akutte behov, udførelse af diverse reparationsopgaver eller de mere langsigtede løsninger til sikring af hjemmet. Vi tilbyder bl.a. at give en gratis samt uforpligtende gennemgang af din bolig, og desuden kan vi løse følgende opgaver:

  • Oplukning
  • Reparation
  • Montering
  • Alarmer
  • Døgnservice

Så står du og mangler låseservice Amager, så lad os hjælpe dig til konkurrencedygtige priser.

 

Hvordan kan Taastrup Låseservice ApS hjælpe erhvervsdrivende og boligforeninger på Amager?

Et låsesystem er en smart løsning for erhverv og boligforeninger. Med et låsesystem kan I nemt skabe overblik over, hvilke nøgler der passer til de specifikke døre. Ydermere kan man let bestemme, hvilke personer der skal have adgang til de forskellige rum i virksomheden eller ejendommen. Et låsesystem vil derfor bidrage til en øget sikkerhed og gøre hverdagen nemmere. Vores låsesmede er uddannet i ASSA ABLOY (tidligere kendt som Ruko), og vi yder altid professionel rådgivning om dit valg af låsesystem.

Du kan læse mere om vores forskellige låsesystemer her.

Udover at tilbyde forskellige låsesystemer, så monterer og servicerer vi ligeledes:

  • Adgangskontrol og videoovervågning
  • Dørlukkere og dørautomatik
  • Gittersikring og alarmer
  • Penge- og værdiskabe

 

Mange års erfaring med sikringsbranchen

Taastrup Låseservice ApS hjælper både private, boligforeninger og erhvervsdrivende. Vi har 20 års erfaring med sikringsbranchen, og vi har derfor en stor viden om alt lige fra låse, adgangskontrol, dørlukker og dørautomatik m.m. Vi tilbyder også professionel og uforpligtende rådgivning til private, erhverv samt boligforeninger, hvor vi hjælper med at finde de bedste løsninger til lige netop jeres behov og til fornuftige priser.

 

Mangler du låsesmed Amager, så kan vi hos Taastrup Låseservice ApS hjælpe dig

Uanset om du har et akut behov for låsesmede Amager, eller har andre spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til os på tlf. 31 35 26 30, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig. Du er også velkommen til at udfylde formularen her på siden for et uforpligtende tilbud.

Bemærk at vi også kan hjælpe dig med låseservice, selvom du ikke bor på Amager, da vi kører ud på hele Sjælland.

Låsesmed AmagerLåsesmed Amager