Låsesmed Frederiksberg

Hvad kan Taastrup Låseservice ApS gøre for dig?

Bor eller arbejder du på Frederiksberg, er vi din låsesmed Frederiksberg. Taastrup Låseservice ApS er det sikre og kvalitetsbevidste valg, hvis du står og skal installere, optimere eller reparere dine sikkerhedsindstillinger i hjemmet eller på arbejdet. Vi leverer løsninger til private, virksomheder og boligforeninger, så du kan føle dig tryg, også når du ikke er hjemme eller på arbejde.

Har du akut brug for hjælp, for eksempel hvis du har smækket dig ude, mistet dine nøgler eller været udsat for indbrud, så kan vi helt sikkert også hjælpe. Vi har døgnservice, så uanset om du har brug for hjælp om dagen, natten eller på helligdage, så skal vi nok få dig ind igen. Vi kører ud i hele Københavnsområdet, og altid til konkurrencedygtige priser.

                                                          

Med sikkerheden i fokus 

Hvis du søger ’låsesmede Frederiksberg’, eller ’låseservice Frederiksberg’, skal du ikke lade dig skræmme af vores navn. Vi er nemlig blandt de mest erfarne i hele Københavnsområdet, og vi står altid klar til at hjælpe eller komme med et uforpligtende tilbud til dig. Nogle gange er det nemlig ikke nok kun at sikre hoved-, bag- og kælderdøren på din bolig eller i din virksomhed. Det kan være nødvendigt at tage nogle mere effektive og forebyggende metoder i brug, hvis du skal være sikker på at holde tyven ude, og det er her Taastrup Låseservice ApS kommer ind i billedet. Vi tilbyder nemlig mange forskellige låse- og sikkerhedsservices:

  • Låsesystemer
  • Reparation og montering af låse
  • Alarmsystemer og videoovervågning
  • Adgangskontrol
  • Gittersikring
  • Dørautomatik
  • Døgnservice

 

Sikring af din bolig 

Vi ved, hvor vigtig ens hjem og personlige ejendele er. Derfor går vi op i at din bolig er sikret, også når du ikke er hjemme. Vi tilbyder mange forskellige løsninger, så vi er helt sikre på, at vi også har en løsning, der passer til dig og dine behov. Uanset som det gælder sikring af vinduer, døre eller noget helt tredje, så står vi klar til at hjælpe dig - også hvis du akut står og skal bruge vores hjælp. Uanset om du står og har akut brug for vores hjælp, eller om du har spørgsmål til sikring af din bolig, så kan du få mere viden her. 

 

Din virksomhed er dit andet hjem 

Selvom du bruger mange timer på dit arbejde hver dag, er der også mange timer, hvor din virksomhed står tom og derfor kan virke indbydende overfor tyve. Vi har derfor specialiseret os i at udarbejde løsninger, der er med til at gøre det sværere for tyven at bryde ind. Hvad enten du søger alarmer, overvågning eller et låsesystem, der ikke kræver 117 forskellige nøgler, så kan du med garanti finde en god sikkerhedsløsning hos os.

 

Taastrup Låseservice ApS ­­- vi er din låsesmed Frederiksberg og i hele Københavnsområdet

I mere end 20 år har vi beskæftiget os med sikringsbranchen og vi har derfor stor erfaring, når det handler om at sikre din bolig eller virksomhed. Kvalitet er et nøgleord hos os, og vi går aldrig på kompromis. Står du med en opgave, som vi skal varetage, eller hvis du har spørgsmål til en af vores services, kan du kontakte os her. 

 

Låsesmed FrederiksbergLåsesmede Frederiksberg