Låsesmed Glostrup

Tryghed i din hverdag med din Låsesmed Glostrup

Du tænker måske ikke så meget over det i hverdagen, men hvis du har stået i en situation, hvor du ikke kunne lukke døren til dit hjem eller virksomhed, så føler man sig pludseligt meget udsat. På den anden side er det også en ubehagelig situation at stå i, hvis du ikke kan komme ind af din dør. Dine låse og døre er din sikkerhed til, at føle dig tryg. 

Hos Taastrup Låseservice ApS vil vi gerne hjælpe dig med, at være tryg på dit arbejde eller i dit hjem og vi er derfor dit sikre valg, når du står og skal have udskiftet eller omkodet din lås. Vi er altid klar til, at hjælpe dig om du er privat person, en boligforening eller erhvervsdrivende. 

Taastrup Låseservice ApS har 20 års erfaring i sikringsbranchen og derfor kan vi give dig den allerbedste vejledning og løsninger indenfor:

  • Låsesystemer
  • Adgangskontrol
  • Dørlukkere
  • Dørautomatik
  • Gittersikring
  • Penge- og værdiskabe

Rukos mekaniske og elektroniske sikringsprodukter

Taastrup Låseservice ApS er uddannet inden for ASSA ABLOYs (tidl. kendt som Ruko) mekaniske og elektroniske sikringsprodukter og vi kan derfor guide dig sikkert igennem dit valg af ASSA ABLOY/ Ruko nøgler og ASSA ABLOY/ Ruko låse Glostrup.

Vi fører mange forskellige låsesystemer, men Ruko har altid været en af de mest populære og i Danmark kan man næsten ikke sige nøgler, uden folk straks tænker på en Ruko nøgle. Det er faktisk ikke noget tilfælde, for Ruko låsesystemer har altid været indbegrebet af pålidelighed lige siden sin spæde start i Danmark for over 80 år siden.

Vi har derfor hos Taastrup Låseservice ApS valgt, at give vores kunder den bedste løsning med ASSA ABLOY/ Ruko Låse Glostrup.    

ASSA ABLOYs låsesystemer:

  • CLIQ og CLIQ Remote er intelligente låsesystemer, der kombinerer det bedste fra mekanik med elektronik.
  • DP er et låsesystem, der giver større frihed og tryghed, fordi det er et af verdens mest sikre låsesystemer.
  • System 640 er et låsesystem med standard sikkerhed.
  • Performer er software til styring af nøgler.

Låsesmed med stor rækkevidde

Låsesmedene fra Taastrup Låseservice ApS rykker ud til mange andre steder end netop Taastrup. Står du eksempelvis og mangler en døgnvagt låsesmed Glostrup, så kan du altid kontakte os på 31 35 26 30 eller info@taastruplaase.dk

Skal du have skiftet din lås, så hjælper vi dig gerne og vi har døgnservice på alle vores produkter. For boligforeninger og erhvervsdrivende omkoder og opsætter vi desuden ASSA ABLOY/ Ruko Låse Glostrup.

 

Ruko Låsesystemer     låsesystemer