Låsesmed Nørrebro

Står du og mangler en låsesmed? Taastrup Låseservice rykker ud døgnet rundt

Taastrup Låseservice udfører løsninger og akutte behov for både private, boligforeninger og erhvervsdrivende. Vi påtager os opgaver inden for en lang række områder og kan hjælpe dig til en mere sikker og tryg hverdag.

Står du med akut behov for en låsesmed Nørrebro? Så ring til vores døgnservice. Vi rykker ud 24/7 og er hos dig inden for 30 minutter. Du kan betale med kontanter eller Mobile Pay og du får nye nøgler med det samme.

 

Låseservice Nørrebro for private

Indbrud er en stor krænkelse for privatlivet. Tanken om at fremmede mennesker gennemroder ens private ejendele løber os koldt ned af ryggen. Hos Taastrup Låseservice ApS er det vigtigt for os, at du har ro i sindet omkring din ejendom, uanset om du er ude eller hjemme. Taastrup Låseservice ApS tilbyder hjælp til akutte behov, reparationsopgaver og tyverisikring. Vores fagprofessionelle medarbejdere er uddannet til at håndtere opgaver inden for en lang række områder. Vi leverer hurtig og professionel service, så du kan sove roligt om natten. Vi tilbyder blandt andet:

Har du en opgave vi skal løse? Så udfyld formularen nederst på siden og bliv ringet op ved lejlighed.

 

Låseservice Nørrebro for erhvervsdrivende

Bekymringer er der nok af, og det sidste man ønsker er at skulle bekymre sig om sikkerheden i ens virksomhed. Hos Taastrup Låseservice ApS vil vi være med til at fjerne denne bekymring hos dig som erhvervsdrivende. Vi kender til virksomheders behov for at beskytte deres dyrebare aktiver og har mere end 20 års erfaring med at etablere de rette sikkerhedssystemer og løsninger for virksomheder. Ingen opgaver er for store og vi tilbyder blandt andet:

Læs mere om vores sikkerheds- og låseservice for erhverv her.

 

Låseservice Nørrebro for boligforeninger

Står I og skal have etableret et nyt låsesystem i jeres boligforening, eller skal I have serviceret jeres gamle? Så står Taastrup Låseservice ApS klar til at hjælpe jer. Vi fører en bred vifte af låsesystemer som ASSA ABLOY (tidligere Ruko), EVVA og Birepo og kan rådgive jer omkring, hvilken løsning der vil være den bedste for netop jeres forening.

Læs mere om vores låsesystemer her, eller kontakt os via kontaktformularen for et uforpligtende tilbud.

 

Taastrup Låseservice – Professionel sikrings- og låseservice

Med over 20 års erfaring i sikringsbranchen har vi den rette ekspertise til at rådgive og servicere dig om alt lige fra låse og adgangskontrol til dørlukker og dørautomatik m.m. Vores fagprofessionelle låsesmede Nørrebro står klar til at hjælpe dig med lige præcis den opgave, du ønsker. Mangler du en Låsesmed Nørrebro rykker vi 24/7, når det akutte behov opstår.

Kontakt os her og lad os tale nærmere om den opgave, du ønsker håndteret.

 

Låsesmed Nørrebro    Alarmsystem