Låsesmed Østerbro

Effektiv låseservice for både private og erhverv

Hos Taastrup Låseservice ApS udfører vi professionelle løsninger af høj kvalitet for både private og erhvervsdrivende – vi kører ud på hele Sjælland. Med mere end 20 års erfaring er vi rutinerede i alle typer af opgaver – eksempelvis oplukning, reparation af låse, låsesystemer og adgangskontrol. Vi kan også rådgive i alt fra gittersikring og alarmsystemer til videoovervågning og elektroniske låse.


Vil du sikre dit hjem med nye låse eller et alarmsystem?

Hvis du har haft indbrud i dit hjem og gerne vil undgå en ny ubehagelig oplevelse i fremtiden, eller hvis du bare gerne vil være på forkant, er Taastrup Låseservice ApS klar til at rykke ud til dig. Vi tilbyder altid en gratis gennemgang og finder frem til lige netop den løsning, som er bedst for dig. Løsningen kan være nye låse, et alarmsystem eller en kombination af begge.

Vi forhandler både mekaniske og elektroniske låse – og udelukkende de bedste låse som findes på markedet:

  • ASSA ABLOY (tidligere kendt som RUKO)
  • Yale
  • Birepo

Læs mere om vores udbud af låse her.

Vi forhandler også tyverialarm-systemer, som er et effektivt redskab i forhold til at undgå ubudne gæster i din bolig. Hvilket system du skal vælge afhænger af dine behov, som vi kan vurdere i en gratis gennemgang af din bolig.

Læs mere om vores tyverialarm-systemer her. 


Hvordan kan Taastrup Låseservice ApS hjælpe erhvervsdrivende på Østerbro?

Som erhvervsdrivende står man over for mange bekymringer i forhold til at beskytte sin virksomheds værdier. Hos Taastrup Låseservice ApS udbyder vi en række ydelser, som sikrer virksomheder og boligforeninger for uvedkommende:

Du kan læse mere om disse services her.
 


Har du smækket dig ude? Vi hjælper dig døgnet rundt

Taastrup Låseservice ApS rykker hurtigt ud, hvis uheldet er ude, og du ikke kan komme ind i dit hjem eller på din arbejdsplads. Uanset hvilken tid på døgnet du har smækket dig ude, er vores låsesmed Østerbro klar til hurtigt at rykke ud for at hjælpe dig og få styr på situationen. Vi er hos dig inden for 30 minutter og du kan betale med både kontanter og Mobile Pay.

Du finder vores priser for oplukning og omkodning her.
 


Mangler du låsesmed Østerbro, så kontakt Taastrup Låseservice ApS

Er du blevet låst ude, har du tabt dine nøgler eller har du haft indbrud? Så har du brug for vores låsesmede Østerbro eller låseservice Østerbro, som altid står klar til at få styr på situationen. Vi er klar døgnet rundt til at hjælpe dig. Du finder vores kontaktoplysninger her.

Befinder du dig ikke på Østerbro så fortvivl ikke – vi kører ud på hele Sjælland.

 

Ruko nøgle  Låsesmed Østerbro