Låsesmed pris

Sådan finder du din låsesmed pris

Låsesmed priser kan være afhængige af den situation, du står i. Derfor anbefaler vi - uanset om du er privat person eller en virksomhed - at du enten ringe til os på telefon 3135 2630 eller skrive til os her nederst på hjemmesiden. Så giver vi dig den bedste vurdering af den rette låsesmed pris, uanset hvilket problem, du skal have løst.

Ringer du på vores telefonnummer, kan vi også give dig en detaljeret beskrivelse af vores udbud af kvalitetsprodukter, så du sikrer dig, at du vælger den bedste løsning til dit hjem eller virksomhed.

Pris på låsesmed er ikke det eneste vigtige!

Pris, låsesmed, service og produkter er alle vigtige faktorer, når du skal have løst et problem med din lås, hvad enten den skal skiftes, omkodes eller et helt nyt låsesystem skal installeres. Udover fair låsesmed priser, tilbyder vi nemlig også produkter, der er af højeste kvalitet. Hvis du er privat person, så læs videre i næste afsnit, hvis du vil høre mere om vores produkter – er du virksomhed, så gå ned til afsnittet ”låsesystemer til virksomheder”.

Låse af alle typer til privatpersoner

 

Elektroniske låse

Overordnet findes der to typer låse: mekaniske og elektroniske. Elektroniske låse er gode til at gøre din hverdag nemmere, da de giver hurtigere adgang end mekaniske låse. De er også nemmere at omkode, og ved tyveri eller tab kan ingen kopiere nøglen på grund af, at du skal bruge et sikkerhedskort til dette.

Ulemperne ved en elektronisk lås kan f.eks. være, at der kan ske elektroniske fejl, som at batterierne bliver slidt. Du vil også skulle skifte batterier ca. en gang om året.

Mekaniske låse

Med en almindelig mekanisk lås risikerer du ingen elektroniske fejl, og du får en pålidelig følgesvend, som kan holde i rigtig mange år, uden at du skal vedligeholde den, da den ikke bliver slidt så nemt.

Ulemperne ved en mekanisk lås kan være, at du risikerer at nogen kopierer nøglen ved tyveri. Desuden tager det også længere tid at låse din dør op. Du kan også glemme at låse din dør - medmindre du har smæklås – og det kan gøre dit hjem sårbart for tyveri.

Låsesystemer til virksomheder

Med et låsesystem får du den tryghed, at du aldrig skal være i tvivl om, hvorvidt nogen forvilder sig ind et sted, de ikke skal være. Den øverste ledelse får nemlig en master key, som kan åbne alle døre, mens resten af medarbejdernes nøgler kun kan åbne de døre, de rent faktisk skal bruge.

Vi fører avancerede, sikre låsesystemer indenvfor topbrands som ASSA ABLOY (tidl. kendt som Ruko), EVVA og Birepo.

ASSA ABLOY

ASSA ABLOY producerer en række låsesystemer af høj kvalitet, der imødekommer forskellige sikringskrav:

  • CLIQ og CLIQ Remote: kombinerer det bedste indenfor mekanik og elektronik.
  • DP: mekanisk sikring, der leveres som supplement til allerede eksisterende låsesystemer.
  • System 640: løsningen for dem, der gerne vil have et låsesystem, hvor hver bruger kun skal anvende én nøgle til alle døre.
  • Performer: software til styring af nøgler. Låsesikkerheden er høj, og samtidig slipper virksomheden for tidskrævende administrationsarbejde.

EVVA

Et af de førende mærker indenfor cylinderlåse og sikkerhedssystemer. EVVA’s låsesystem er brugervenligt og nemt at administrere, og en stor fordel er, at der er kort leveringstid på EVVA låsesystemer.

Birepo

Udmærker sig indenfor elektroniske låsesystemer og nøglebokse. Her tilbyder vi bl.a. et elektronisk låsecylinder, der gør adgangskontrol nemt, hurtigt og enkelt, og så er Birepo de eneste, der tilbyder eliminering af risiko gennem adgangskontrol på alle stationære og mobile adgange samt online dækning af skalsikring.

Læs mere om låseservice erhverv her.

Ring til os på telefon 3135 2630 eller udfyld kontaktformularen nedenfor. Så giver vi dig en den bedste vurdering af den rette låsesmed pris, uanset hvilket problem, du skal have løst.

Ruko låsesystemer   Trådløs videoovervågning