Låsesmed Roskilde

Taastrup Låseservice ApS

Hos Taastrup Låseservice ApS udfører vi løsninger for både private og erhverv. Vi har mere end 20 års erfaring i sikringsbranchen og er derfor rutinerede i mange typer af opgaver lige fra låse, adgangskontrol, dørlukkere og dørautomatik. Vores kompetente medarbejdere kan også rådgive i alt fra låse, låsesystemer, gittersikring, alarmsystemer og videoovervågning.

Lad os komme før indbrudstyven

Hos Taastrup Låseservice ApS tilbyder vi en gratis gennemgang af din bolig. Her vil vores låsesmed gennemgå, hvilke udfordringer og muligheder der er med netop din bolig. Vi gør vores arbejde grundigt, for at sikre din bolig bedst muligt mod ubudne gæster.

Oftest er det ikke nok blot at sikre hoveddøren. Kælderdøre, havedøre og vinduer er alle ind- og udgange, der bør sikres bedst muligt for at holde dit hjem og familie tryg for indbrud. Derfor er en ekstra lås altid en god investering. Vi er fagmænd inden for indbrudssikring og sørger for, at det er svært for tyven at komme ind.

Hvis behovet er akut

Har du smækket dig ude eller tabt dine nøgler og har akut behov for en låsesmed, så ring til os. Vi løser alle låserelaterede opgaver. Vores døgnservice tilbydes, hvis du skal ind i dit hjem eller akut have skiftet låsene. Vi ved, at en effektiv og professionel service er altafgørende, når du har brug for det.

AVi benytter kun godkendt specialværktøj til åbning af din dør. Vi efterlader låsen uden skader, så du ikke skal bekymre dig om indbrud efterfølgende. Hvis der skulle opstå et problem med låsen, sørger vi selvfølgelig for at have dig med i løsningen.

Før vi åbner din dør, beder vi om at se ID. Dette er en sikring for at kun de, som skal have adgang til boligen, får det.

Vi har løsningerne

Hvad enten du ringer som privat eller virksomhed, har vi løsningerne, der kan holde tyvene uden for dine fire vægge.

Hos Taastrup Låseservice ApS tilbyder vi:

  • Gittersikring
  • Reparation af låse
  • Oplukning
  • Dørgreb og beslag
  • Pengeskabe
  • Døgnvagt

Hos Taastrup Låseservice ApS tilbyder vi flere forskellige typer af gittersikringer til f.eks. butikker. Ved et korrekt valg af gitter kan det forhindres, at tyven trænger ind. En gittersikring kan også virke præventivt, da det ofte er meget synligt.

Læs mere om vores gittersikring her.

Kontakt Taastrup Låseservice ApS som er din låsesmed Roskilde

Hos Taastrup Låseservice ApS ønsker vi at levere en professionel service og rådgivning til vores kunder. Hvis du vil høre mere om vores mange services, så kontakt os allerede i dag på tlf. 31 35 26 30 eller på mail info@taastruplaase.dk. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig.

Låsesmed Roskilde