Ruko låsesystemer

Låsesmedene hos Taastrup Låseservice ApS er uddannet i Ruko låsesystemer, så vi er de rette at kontakte om alt, der vedrører Danmarks låsesystem nr. 1

Nøglen til Danmark

I Danmark er en nøgle næsten synonym med en Ruko nøgle. Det er ikke noget tilfælde. For Ruko låsesystemer har siden sin spæde start i Danmark for over 80 år siden altid været indbegrebet af pålidelighed.

Ruko har været en del af ASSA ABLOY koncernen i over 20 år, og ASSA ABLOY har været en del af logonavnet i mere end 10 år. Så fra 2018 har Ruko skiftet navn til ASSA ABLOY.

Ruko låsesystemer - Mekanik og elektronik

Taastrup Låseservice ApS fører alle de nyeste Ruko låsesystemer såsom:

  • CLIQ og CLIQ Remote - en unik kombination af mekanik og elektronik
  • DP – et nyt patenteret system, der mangedobler antallet af nøglekombinationer
  • System 640 – en standardnøgle til skabe og lignende

Et andet aspekt af Rukos låsesystemer er softwareplatformen Performer, der sikrer styringen af nøgler i stort antal.

Låsesmed med stor radius

Låsesmedene fra Taastrup Låseservice ApS rykker ud mange andre steder end i netop Taastrup. Vi kører blandt andet også i Roskilde, Rødovre, Albertslund, Glostrup og Ishøj

Vi er naurligvis eksperter i alle Ruko låse, og vi kender alle formater og størrelser på Ruko nøgler gennem tiderne. Vi kan kontaktes døgnet rundt, hvis det skulle være påkrævet på 31 35 26 30. For boligforeninger og erhverv omkoder og opsætter vi desuden Ruko Låsesystemer.

RUdolf KOreska

Siden RUdolf KOreska i 1930 nedsatte sig som låsesmed i København har teknologiske nybrud, uddannelse og tæt samarbejde med politi og forsikringsselskaber været grundlaget for den høje standard for Ruko låsesystemer. Taastrup Låseservice ApS viderefører med stolthed denne tradition.

Har du et spørgsmål eller et problem med din Ruko lås eller nøgle eller dit Ruko Låsesystem, så brug vores kontaktformular eller ring til os 31 35 26 30 - også døgnservice, når uheldet er ude.

Ruko Låsesystemer     låsesystemer     Låsesystemer Tåstrup