Ruko Merkur 401

Få et låsesystem med inspiration fra det ydre rum

Taastrup Låseservice kan nu tilbyde vores kunder i erhvervsliv og boligforeninger en helt ny type lås, hvor inspirationen er hentet langvejs fra.

Det nye låsesystem Ruko Merkur 401 sætter nye standarder for ufremkommelighed præcis som planeten Merkur, der på grund af dens beliggenhed op af solen, næppe får mange ubudne gæster.

Merkur 401 er baseret på en helt ny teknologi for låsecylindre, der består af seks over- og understifter, hvor understifterne har dobbeltkode og er vinge-guidede. Derudover er Merkur 401 et patenteret system, så der ikke kan fremstilles kopier uden ejerens accept. Det sikrer, at der altid er fuld kontrol over antallet af nøgler til jeres ejendom.

Et billigere og mere sikkert system

Med Ruko Merkur 401 kan Taastrup Låseservice tilbyde et låsesystem, der både er billigere end tidligere systemnøgler men også giver en langt bedre sikkerhed mod ubudne gæster. Det nye låsesystem giver desuden også mulighed for at opbygge et låsesystem efter jeres helt egne specifikke ønsker.

Du kan læse mere om låsesystemet Merkur 401 på Rukos egen hjemmeside.

Ønsker I låsene udskiftet med et system, der tilbyder Rukos næsthøjeste sikkerhedssystem, så Kontakt Taastrup Låseservice og hør mere om, hvordan vi kan forbedre din sikkerhed med Merkur 401.

Elektroniske låse     Elektroniske låse     Elektroniske låsesystemer