Ruko Smartair

Ruko Smartair

Taastrup Låseservice ApS tilbyder elektronisk adgangskontrol med Ruko Smartair

Med Smartair fra ASSA ABLOY (tidl. kendt som Ruko) får du og dine ansatte en effektiv adgangskontrol, hvor en enkel, berøringsfri og brugervenlig løsning erstatter nøgler og kabler. Med Smartair adgangskontrol lettes adgangen til virksomheden og du og dine ansatte slipper for de mekaniske nøgler.

Ruko Smartair er den perfekte løsning til virksomheder, der ønsker elektronisk adgangskontrol til et begrænset antal medarbejdere, uden at der skal trækkes kabler til dørene. Systemet er tilmed let at håndtere i hverdagen, da oprettelser og sletninger af nøglekort foregår ganske omkostningsfrit på den nærmeste computer.

Smartair systemet benytter iCLASS eller Mifare teknologi i adgangskort og -brikker. Det betyder, at adgangskortet eller brikken samtidig kan bruges til en lang række andre funktioner, som for eksempel tidsregistrering, kantinebetaling, identifikation og adgang til virksomhedens server.

Få øget fleksibelt med Ruko Smartair

Som virksomhed er det en fordel at benytte adgangskontrol med nøglekort, da det giver en øget fleksibilitet for medarbejderne, da de således nemt kan komme og gå uden for arbejdstiden. Derfor har en lang række virksomheder, institutioner og boliger landet over allerede fået installeret Ruko Smartair. 

Er du den næste virksomhed, der ønsker et fleksibelt system, der letter adgangen for dig og dine ansatte, så tag kontakt til Taastrup Låseservice ApS.

Kontakt Taastrup Låseservice ApS på telefon 3135 2630 og hør mere om, hvordan vi kan installere Ruko Smartair.

Adgangskontrol     ADI adgangskontrol