Trådløst videoovervågning

Vi er specialister i at sikre din virksomhed og bolig

Hos Taastrup Låseservice ApS har vi mere end 20 års erfaring med at sikre ejendomme mod ubudne gæster. Vores kompetente og dygtige medarbejdere hjælper kunder i hele landet med at sikre deres virksomhed eller bolig. Vi er specialiseret i mekaniske og elektroniske sikringsprodukter og er derfor rutinerede i mange typer af opgaver. Det er din sikkerhed for en god service!

Skræm tyvene væk med en videoovervågningsløsning fra Taastrup Låseservice ApS

Videoovervågning har en præventiv effekt på indbrud. Derfor tilbyder Taastrup Låseservice ApS videoovervågning til din virksomhed. Vores medarbejdere ved præcist, hvor overvågningen skal sætte op for at få den bredeste dækning.

Inden vi opsætter og installerer dit valg af overvågning, rådgiver vores medarbejdere dig om typer af sikring for din virksomhed. Sammen finder vi ud af, hvilke behov du har og hvad den bedste løsning er for at imødekomme dem. Med en overvågningsløsning fra Taastrup Låseservice ApS er din virksomhed bedre sikret mod indbrud. Vores videoovervågningsprodukter er fra ADI eller ABUS og kan kombineres med både adgangskontrol og et alarmsystem. Alle vores sikkerhedssystemer er i den højeste kvalitet, der lever op til sikkerheds- og forsikringskrav. Det er din garanti for en sikker løsning.

Ønsker du at sikre din bolig med videoovervågning privat trådløst, så tilbyder vi også løsninger dertil. Vi har det mest moderne udstyr, så du og din familie kan føle jer helt trygge.

Hos os kan du sikre din virksomhed med en adgangskontrol

Hos Taastrup Låseservice ApS tilbyder vi muligheder inden for adgangskontrol til at sikre din virksomhed bedst muligt. Forskellen på forskellige typer af elektroniske låse er måden, du og dine medarbejdere bliver identificeret på for at få adgang til virksomheden. Vi kan installere adgangskontrollen som kode, kort, briklæser eller som fingeraftryk alt efter, hvad du ønsker. Dette giver dine medarbejdere mulighed for også at komme ind uden for åbningstiden, nemt, hurtigt og sikkert.

Adgangskontrollen kan installeres efter behov. Det betyder, at du frit kan vælge, hvilke medarbejdere der skal have adgang til de forskellige faciliteter i bygningen. Dette sikrer din virksomhed både internt og i forhold til udefrakommende.

Læs mere om elektroniske låse her.

Lad Taastrup Låseservice ApS levere trådløst videoovervågning til dig

Hvis du har spørgsmål til trådløst videoovervågning eller nogle af vores andre services, så tøv ikke med at kontakte os. Vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 31 35 26 30 eller mail info@taastruplaase.dk. Husk vi tilbyder uforpligtende tilbud tilpasset dine behov.

Trådløs videoovervågning     Trådløs videoovervågning Tåstrup