Udskiftning af lås pris

Skift af lås pris

Skift af lås pris kan være afhængig af den situation, du står i. Derfor anbefaler vi, at du enten ringer til os på tlf. 3135 2630 eller sender os dine kontaktoplysninger på vores hjemmeside i kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi giver dig den bedste vurdering af udskiftning af låse pris, uanset hvilket type lås du skal have udskiftet.

Vores låsetyper forebygger skifte lås pris

Vil du gerne undgå at stå i en situation, hvor du får brug for at finde en udskiftning af lås pris, så tilbyder vi forskellige løsninger, der gode til forskellige situationer: Tab af nøgler eller forebyggelse af indbrud.

Elektroniske låse

Elektroniske låse er gode til at gøre din hverdag nemmere, da de giver hurtigere adgang end mekaniske låse. De er også nemmere at omkode, og ved tyveri eller tab kan ingen kopiere nøglen på grund af, at du skal bruge et sikkerhedskort til dette. Derfor får du ikke brug for udskiftning af lås pris. En ulempe ved en elektronisk lås kan dog være, at der kan ske elektroniske fejl og forekomme slid på batteriet. Batteriet skal også skiftes ca. en gang om året.

Mekaniske låse

Med en almindelig mekanisk lås risikerer du ingen elektroniske fejl, og du får en pålidelig følgesvend, som kan holde i rigtig mange år, uden at du skal vedligeholde den, da den ikke bliver slidt så nemt. Desværre er der her højere risiko for, at nogen kopierer nøglen ved tyveri, og du kan også risikere at glemme at låse din dør, hvilket øger chancen for at du skal tænke på skifte lås pris.

Sikring mod udskiftning af lås pris til virksomheder

Med et låsesystem kommer du aldrig i tvivl om, hvorvidt nogen forvilder sig ind et sted, de ikke skal være. Den øverste ledelse får nemlig en master key, til alle døre, mens resten af medarbejderne kun får nøgler til de døre, de skal bruge. Vi fører avancerede, sikre låsesystemer indenfor top brands som ASSA ABLOY (tidl. kendt som Ruko), EVVA og Birepo.

  • ASSA ABLOY producerer en række låsesystemer af høj kvalitet, der imødekommer forskellige sikringskrav
  • EVVA’s låsesystem er brugervenligt og nemt at administrere
  • Birepo udmærker sig indenfor elektroniske låsesystemer og nøglebokse

Ring til os på Tlf: 3135 2630 eller skriver til os her på hjemmesiden. Så giver vi dig en den bedste vurdering af den rette udskiftning af lås pris. Vi kan også vejlede dig yderligere omkring vores forskellige typer af låse.

Vil du have yderligere informationer om "Låsesmed København - Priser" så se her.

udskiftning af lås pris   udskiftning af lås pris