Elektronisk adgangskontrol

Øget fleksibilitet og sikkerhed med elektronisk adgangskontrol

Elektronisk adgangskontrol er en nem og effektiv måde at sikre sig imod uvedkommende personer på arbejdspladsen. Der findes flere forskellige metoder, hvorpå dette kan gøres. Fælles for dem er, at du bestemmer, hvem der skal have adgang til arbejdspladsen.

Elektronisk adgangskontrol handler ikke kun om at øge sikkerheden på arbejdspladsen, men også om at øge fleksibiliteten for medarbejderne. Med elektronisk adgangskontrol har medarbejderen nemlig mulighed for at komme og gå uden for den normale arbejdstid.

Vi tilbyder følgende løsninger inden for elektronisk adgangskontrol:

Har I brug for at øge sikkerheden yderligere, tilbyder vi også alarmsystemer og videoovervågning. Vi har døgnservice på alle vores produkter, hvilket vil sige, at du altid kan få adgang til din virksomhed, hvis der opstår problemer. Læs også om vores tyverialarm her.

Alle vores løsninger tager udgangspunkt i jeres ønsker og behov, så i får gladere og mere trygge medarbejdere.

Kontakt os for et tilbud på elektronisk adgangskontrol 

Hvis du har brug for elektronisk adgangskontrol til arbejdspladsen, eller brug for at høre nærmere om produkterne og deres anvendelse, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har mere end 10 års erfaring i sikringsbranchen. 

Du kan ringe til os på telefon nummer: 31 35 26 30 eller skrive til os via hjemmesiden eller på mail info@taastruplaase.dk 

lase     lase