Kodelås

Skift til kodelås og undgå nøgler

En kodelås til hoveddøren eller andre yderdøre er et veloplagt alternativ til dig, der ikke ønsker at bære rundt på nøgler, eller ofte mister dem. En kodelås er en sikker løsning, der sikrer nem og hurtig adgang for den, der vel at mærke kender koden. 

Taastrup Låseservice ApS forhandler et bredt udvalg af kodelåse, der kan benyttes på forskellige typer døre. Vi har blandt andet kodelås til hoveddør og andre yderdøre. En kodelås er den oplagte løsning til virksomheder, da det er en sikker løsning, der kan anvendes af mange forskellige personer, uden at der skal kopiers nøgler. 

Læs mere om, hvad en kodelås til hoveddør kan gøre for dig.

Her kan du desuden læse om kodelås til øvrige yderdøre.

Kodelås til hoveddør

En kodelås har andre fordele for virksomheder, da der er mulighed for at differentiere koderne, så der f.eks. er en kode til hver afdeling i din virksomhed. Med kodelåse får du således mulighed for at se, hvilken kode der har benyttet døren, og hermed hvem der har benyttet indgangen.

En kodelås kan f.eks. være brugbar for institutioner, virksomheder eller særlige områder som eksempelvis pengeskabe, sikkerhedsskabe, postkasser og meget andet. Men en kodelås kan også sagtens sættes op ved hoveddøren eller andre døre i private hjem. Taastrup Låseservice ApS leverer kodelåse til både private og til erhverv af højeste kvalitet. 

Foruden lås til hoveddør og yderdør tilbyder vi kodelåse til et hvert andet formål: hængelåse, mellemdørlåse, vindueslåse samt meget mere.

Vi opsætter kun kodelåse fra anerkendte mærker, der lever op til forsikringskrav fra blandt andet Birepo. 

Taastrup Låseservice ApS tilbyder forskellige låsesystemer, uanset om det er til din virksomhed eller privathjem – det kan du læse meget mere om på denne side.

Døgnservice

Hos Taastrup Låseservice ApS har vi 20 års erfaring i sikringsbranchen, og kan derfor give dig ekspertrådgivning i forhold til dit valg af kodelås. Vores medarbejdere er alle uddannede inden for ASSA ABLOYs (tidl. kendt som Ruko) mekaniske og elektroniske sikringsprodukter. 
Hvis du kunne tænke dig en kodelås til hoveddøren eller andre yderdøre, eller blot ønsker lidt rådgivning angående kodelåse eller andre låse, så ring til os på til. 31 35 26 30 og hør mere. Du kan også få et uforpligtende tilbud ved at udfylde kontaktformularen nederst på siden. 

Hos Taastrup Låseservice ApS har vi døgnservice, så du kan få hjælp på alle tider af døgnet, hvis låsen driller. Vi rykker ud til oplukning eller omkodning, når låsen har sat sig fast, chippen er væk eller koden er glemt. 

Her kan du se en prisliste på vores døgnvagt. 

Ruko Låsesystemer    Kodelås til hoveddør      Låsesystemer Tåstrup