Kodelås til yderdøre

Skift til en kodelås til yderdøre og undgå at skulle bære rundt på nøgler hele tiden.

Kommer du ofte til at glemme dine nøgler eller låse dig selv ude af din bolig?  Er du taget på arbejde som den første, men kan ikke komme ind uden nøglen, der ligger derhjemme på køkkenbordet eller i lommen på en anden jakke?

Med en kodelås behøver du ikke længere at huske at tage dine nøgler med overalt. En kodelås giver dig fleksibilitet med nem og hurtig adgang til dit hjem eller din virksomhed. Du slipper ovenikøbet for at kopiere nøgler, når flere forskellige personer skal have adgang til hjemmet eller virksomheden.

Du kan se hvilke slags låse Taastrup Låseservice ApS kan tilbyde dig her.

Vi tilbyder praktiske løsninger til både privat- og erhvervskunder samt boligforeninger.

En kodelås giver dig høj sikkerhed

Ved at skifte til en kodelås til din yderdør, er du bedre sikret mod indbrud. Hos Taastrup Låseservice ApS leverer vi stærke og sikre kodelåse af højeste kvalitet, som kan hjælpe med at holde ubudne gæster ude.

Der kan oprettes flere koder, så forskellige personer kan have deres egen personlige kode. På den måde har du efterfølgende mulighed for at tjekke hvilken kode, der er blevet benyttet til åbne døren, og herved hvem det er, der har haft adgang.

Vi har kodelåse, som kan installeres på hoveddøre, terrassedøre og andre typer yderdøre.

Læs mere om vores kodelås til hoveddøre.

Vi tilbyder service døgnet rundt

Ligesom man kan komme til at glemme sin nøgle, kan man komme til at glemme sin kode og have brug for hjælp fra et låseservicefirma. Heldigvis har Taastrup Låseservice ApS døgnservice, så hvis du har brug for hjælp kan du trygt ringe til os når som helst. Vi hjælper dig gerne døgnet rundt.

Se priserne for vores døgnservice her.

Eksperter i sikringsbranchen

Hos Taastrup Låseservice ApS har vi 20 års erfaring i sikringsbranchen og kan derfor give dig ekspertrådgivning i forhold til dit valg af kodelås. Vores medarbejdere er alle uddannede inden for ASSA ABLOYs (tidl. kendt som Ruko) mekaniske og elektroniske sikringsprodukter.
Udover en kodelås kan vi bl.a. tilbyde dig:

  • En gennemgang af din bolig
  • Alarmsystemer og videoovervågning
  • Låsesystemer
  • Dørgreb og beslag
  • Adgangskontrol
  • Gittersikring
  • Penge-, brand- og værdiskabe.

Overvejer du at skifte til en kodelås til yderdør eller ønsker du en anden type service, som vi tilbyder, så ring til os og forhør dig nærmere på telefon 31 35 26 30 eller på mail info@taastruplaase.dk.

 

Låsecylindre fra Ruko