Låsesmed København - Priser

Har du brug for en låsesmed med fornuftige priser?

Vi har prøvet det alle sammen. At stå foran sin københavneropgang en regnvejrsdag og finde ud af, at man har glemt sin nøgle, og at man akut har brug for en låsesmed. Man googler ”låsesmed priser københavn”, for det er virkelig ærgerlige penge at bruge, men desværre nødvendigt, hvis man vil ind i tørvejr. 

Taastrup Låseservice ApS kan heldigvis rykke hurtigt ud overalt i København og omegn til gode priser. Vores priser afhænger selvfølgelig af opgaven. Alt efter låsetype kan vi lave en simpel og hurtig døroplukning, men af og til kan det også være nødvendigt helt at udskifte din lås, hvis vi bliver nødt til at bore låsen op.

Læs mere om udskiftning af lås - pris alt efter type lås.

Står du i en akut situation, kan du ringe til os på 3135 2630. Det er lige meget, om det er dag eller nat, hverdag eller helligdag, vi står til rådighed på alle tidspunkter af døgnet året rundt.

Gode priser på al låseservice i København

Med 20 års erfaring som låsesmed i København og omegn har vi stor viden om låsesystemer, alarmsystemer og dørautomatik i sikringsbranchen, og vi kan meget mere end blot at åbne døre for folk. Vores medarbejdere i Taastrup Låseservice ApS er blandt andet uddannede i ASSA ABLOYs (tidl. kendt som Ruko) mekaniske og elektroniske sikringsprodukter og har professionel viden om alarm- og overvågningssystemer.

Ruko har eksisteret i over 80 år og har altid været garant for kvalitet og pålidelighed. Vi opsætter og servicerer dog også en række andre låsesystemer, fx EVVA og Birepo, og hvis du har et ældgammelt låsesystem, fikser vi også det.

Vi tilbyder rådgivning, salg og opsætning i København og omegn inden for blandt andet:

  • Alarmsystemer
  • Videoovervågning fra ABUS og ADI
  • Adgangskontrol med finger-, kort- og briklæsere
  • Låsesystemer - ASSA ABLOY, EVVA, Birepo
  • Reparation af låse, også ældre låsesystemer
  • Elektriske låse
  • Dørautomatik
  • Gittersikring, rullegitre, saksegitre, faste og aftagelige gitre
  • Pengeskabe og brandskabe

Ring og få et tilbud på Låsesmed København priser

Har du brug for vejledning omkring, hvordan du bedst sikrer dit hjem eller din virksomhed mod indbrud og uønsket adgang, er det næppe nok at google ”låsesmed priser københavn”. Derfor er vi også altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål og rådgivning. Du kan altid ringe til Taastrup Låseservice ApS for at få vejledning eller et uforpligtende tilbud på alt lige fra opsætning af låsesystemer og overvågningssystemer til døroplukning, hvis uheldet er ude, og du en dag står ude foran din hoveddør uden nøgle. Hvad enten du er privatperson, virksomhedsejer eller institutionsleder, kan vi helt sikkert hjælpe dig. 

Låsesmed København – Priser. Ring til os på telefonnummer 3135 2630 eller skriv en mail på adressen info@taastruplaase.dk. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular på forsiden.

Låsesystemer Tåstrup    Ruko låsesystemer